Click to chat

Accommodation

Ne kemi menduar në detaje që ti bëjnë pushimet tuaja thjesht magjike dhe të paharrueshme! Në Bougainville Bay ju do tëkeni mundësinë të relaksoheni dhe të merrni shërbim cilësor, rrethuar nga komoditeti dhe lluksi. 
Resorti ynë ka 152 dhoma dhe apartamente moderne, të rehatshme dhe me hapësirë të madhe, të dizenjuara në një mënyrë të tillë që sigurojnë që jutë ndjehni ngrohtësinë e shtëpisë.
Stafi miqësor dhe profesional i resortit do të jetë gjithmonë pranë jush, në mënyrë të tillë që jutë shijoni një eksperiencë unike.

Accommodation in Apartments

Accommodation in Hotels