Click to chat

Evente

Galeri arti

Dizenjuar si një ekspozitë e mirëfilltë artistike, Bougainville Bay sjell dhe zhvillon një koncept të ri të jetesës dhe pushimeve në një rezidencë. Çdo gjë në pjesën interior dhe eksterior të rezidencën është një vepër arti: holli, korridoret, dhomat, shkallët, rrugicat, pishinat, restorantet, SPA dhe zona e plazhit. Lëvizja nga holli drejt dhomave të hotelit është një tur më vete në një galeri arti, ku klientët ndjenjë një emocion artistik të papërshkrueshëm, mund të meditojnë dhe përjetojnë momente thjesht të paharrueshme.

Veprat e artit origjinale dhe të papërsëritshme e bëjnë Bougainville Bay një resort unik dhe inspirues për këdo që e viziton. Zhytuni në magjinë e veprave artistike të gjalla dhe plot jetë, ndërkohë që shijoni pushimet në Bougainville Bay.

Galeri arti

Dizenjuar si një ekspozitë e mirëfilltë artistike, Bougainville Bay sjell dhe zhvillon një koncept të ri të jetesës dhe pushimeve në një rezidencë. Çdo gjë në pjesën interior dhe eksterior të rezidencën është një vepër arti: holli, korridoret, dhomat, shkallët, rrugicat, pishinat, restorantet, SPA dhe zona e plazhit. Lëvizja nga holli drejt dhomave të hotelit është një tur më vete në një galeri arti, ku klientët ndjenjë një emocion artistik të papërshkrueshëm, mund të meditojnë dhe përjetojnë momente thjesht të paharrueshme.

Veprat e artit origjinale dhe të papërsëritshme e bëjnë Bougainville Bay një resort unik dhe inspirues për këdo që e viziton. Zhytuni në magjinë e veprave artistike të gjalla dhe plot jetë, ndërkohë që shijoni pushimet në Bougainville Bay.