Click to chat

SPA & Beauty

“ILLIRIAN BATH” SPA & BEAUTY CENTER

Në “Illirian Bath” Spa & Beauty Center do të gjeni gjithçka për komfortin, relaksin, paqen, dhe mirëqënien tuaj. Masazhe, Sauna, Hamam, Jacuzzi, Emotional shower, Banjë e akullt, trajtime bukurie për trupin dhe fytyrën, manikyr – pedikyr dhe shumë shërbime të tjera. “Illirian Bath” shkon përtej standartit të zakonshëm, duke sjell një koncept të ri dhe modern. Një arratisje magjikë ku do të ndiheni të përkëdhelur dhe të relaksuar. Stafi ynë profesional do t’ju ndihmojë me shumë kënaqësi për të ri-përtërirë mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj!
Ndihuni të përkëdhelur dhe kënaqni veten në qëndrën tonë “Illirian Bath”.
Funksionale gjatë gjithë vitit.
Orari: 10:00 am – 08:00 pm

“ILLIRIAN BATH” SPA & BEAUTY CENTER

Në “Illirian Bath” Spa & Beauty Center do të gjeni gjithçka për komfortin, relaksin, paqen, dhe mirëqënien tuaj. Masazhe, Sauna, Hamam, Jacuzzi, Emotional shower, Banjë e akullt, trajtime bukurie për trupin dhe fytyrën, manikyr – pedikyr dhe shumë shërbime të tjera. “Illirian Bath” shkon përtej standartit të zakonshëm, duke sjell një koncept të ri dhe modern. Një arratisje magjikë ku do të ndiheni të përkëdhelur dhe të relaksuar. Stafi ynë profesional do t’ju ndihmojë me shumë kënaqësi për të ri-përtërirë mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj!
Ndihuni të përkëdhelur dhe kënaqni veten në qëndrën tonë “Illirian Bath”.
Funksionale gjatë gjithë vitit.
Orari: 10:00 am – 08:00 pm