Click to chat

Akomodime

Suita Ekzekutive

Suitat ekzekutive janë zgjedhja më e mirë për të gjithë ata që kërkojnë akomodim elegant dhe të sofistikuar. Këto suita rreth 46m2; përbëhen nga 1 dhomë gjumi dhe ambjenti i ndjenjies plotësisht i mobiluar të tilla si: TV LCD 32-inch, internet Wi-Fi me shpejtësi të lartë, ndriçim cilësor dhe vepra arti. Përjetoni pushime luksoze perfekte në suitat tona ekzekutive!

Book Your Stay

Suita Ekzekutive

Suitat ekzekutive janë zgjedhja më e mirë për të gjithë ata që kërkojnë akomodim elegant dhe të sofistikuar. Këto suita rreth 46m2; përbëhen nga 1 dhomë gjumi dhe ambjenti i ndjenjies plotësisht i mobiluar të tilla si: TV LCD 32-inch, internet Wi-Fi me shpejtësi të lartë, ndriçim cilësor dhe vepra arti. Përjetoni pushime luksoze perfekte në suitat tona ekzekutive!

Book Your Stay