Click to chat

Evente

Martesat

Plotësojeni Dasmën tuaj me detaje të tjera për të krijuar një eksperiencë individuale për ju dhe të ftuarit tuaj. 

 • Kokteili i Mirëseardhjes
 • Salla Mahnitese e Vallëzimit Margarita
 • Mbulesa të bardha karrigesh
 • Menu të shkëlqyer
 • Ujë, lëngje dhe pije me gaz
 • Një plan ulje
 • Skenë dhe pistë vallëzimi për mbrëmjen tuaj të paharrueshme
 • Altar
 • Dekorime
 • Suitë për çiftin me mëngjesin të përfshirë
 • Komoditete romantike
 • Rregullime dhe rekomandime: dekorim, fotograf, grup muzikor, kurs kërcimi dhe stilist

Martesat

Plotësojeni Dasmën tuaj me detaje të tjera për të krijuar një eksperiencë individuale për ju dhe të ftuarit tuaj. 

 • Kokteili i Mirëseardhjes
 • Salla Mahnitese e Vallëzimit Margarita
 • Mbulesa të bardha karrigesh
 • Menu të shkëlqyer
 • Ujë, lëngje dhe pije me gaz
 • Një plan ulje
 • Skenë dhe pistë vallëzimi për mbrëmjen tuaj të paharrueshme
 • Altar
 • Dekorime
 • Suitë për çiftin me mëngjesin të përfshirë
 • Komoditete romantike
 • Rregullime dhe rekomandime: dekorim, fotograf, grup muzikor, kurs kërcimi dhe stilist